wekelijks op pad in stad en land

onze senioren bewoners met fysieke en/of dementie beperking willen nog altijd graag in de omgeving stad en land afstruinen. Genietend van de omgeving en elkaars gezelschap. Bewoner(s) zijn over het algemeen rolstoel afhankelijk buiten onze locaties. Dit heeft o.a. te maken met de afstand en de oneffenheden op de stoep/straten/paden. Bij slechte weersomstandigheden zien onze bewoners jullie ook graag, want ze kijken altijd uit naar een leuk praatje/ gezellig koffiemoment met jou.

Gevraagd: 

fysiek fit en vitaal, geduld en flexibileit. Hartelijk en je bent onderhoudend in gesprekken voeren. Kijkt naar mogelijkheden en brengt variatie aan met wandelen in de omgeving.

Taken: 

zellfstandig wandelen met bewoner en/of in kleine groep wandelen; Je kijkt i.s.m. medewerker de rolstoel na en zorgt dat deze voor gebruik klaar is. Je betrekt de bewoner tijdens het wandelen in een gesprek of benoemt de ongeving waardoor gesprekken ontstaan. Samen gezellig maken /koffiedrinken ( in de locatie of af en toe op een terrasje). Brengt bewoner eventueel terug naar het appartement.

Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
gezelschap
overig
welzijn & zorg
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Vergoeding: 

jaarfeest, diverse attenties, trainingen, sociale betrokkenheid.  

Sector: 
cultuur
natuur
overig
welzijn & zorg
Werktijden: 

dit gaan wij samen overleggen , er zijn zoveel mogleijkheden .Daar komen wij samen wel uit. 

Reageer op deze vacature