Vrijwilliger werkgroep Buurtinitiatieven

Impuls en de gemeente Oldenzaal bieden de Oldenzaalse inwoners de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij een activiteit of verbetering in de eigen buurt. Deze ondersteuning kan in de vorm van tips en advies of in de vorm van een financiële bijdrage. De belangrijkste voorwaarde voor deze ondersteuning is dat het een maatschappelijke meerwaarde heeft voor de buurt. Het moet de saamhorigheid in de buurt vergroten, een bijdrage leveren op sociaal of cultureel vlak of op het gebied van duurzaamheid of natuurlijk spelen.

De inwoners van Oldenzaal kunnen bij Impuls hun buurtinitiatief inleveren, waar een werkgroep het initiatief beoordeelt. De werkgroep bestaat uit een adviseur buitenruimte van de gemeente Oldenzaal, een sociaal werker van Impuls en  vrijwilligers uit de verschillende wijken van Oldenzaal. Voor deze werkgroep zijn wij op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers.

Gevraagd: 

Momenteel zijn wij op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers. Kennis van de wijk de Thij of de Graven Es, is een pre maar geen vereiste. We proberen binnen de werkgroep kennis van alle wijken van Oldenzaal te hebben.

Taken: 

Eén keer per maand komt de werkgroep bij elkaar en beoordelen zij de ingediende buurtinitiatieven vanuit de wijken.

Werkzaamheden: 
bestuur
informatie & advies
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Sector: 
belangenbehartiging
overig
Werktijden: 

De overleggen vinden iedere laatste vrijdag van de maand plaats van 10.00-11.30 uur.

Reageer op deze vacature