Vrijwilliger spelletjesmiddag - Zorgfederatie Oldenzaal

Iedere woensdagmiddag wordt er in de ontmoetingsruimte ’t Boeskoolhofke van locatie Mariahof een spelletjesmiddag voor onze bewoners en bezoekers georganiseerd. De spelletjesmiddag begint om 14:00 uur tot 16:00 uur. Deze activiteit wordt door meerdere vrijwilligers uitgevoerd. Zij zoeken een nieuwe collega die het leuk vindt om er met elkaar een leuke en gezellige middag van te maken. De middag staat in het teken van ontmoeting en plezier maken. Er wordt vaak door een groep bewoners gesjoeld en gekaart, maar een ander spel is natuurlijk ook mogelijk.

Voor deze activiteit zijn we op zoek naar een vrijwilliger die er op woensdagmiddag, samen met de andere enthousiaste vrijwilligers, iedere keer een gezellige middag van wil maken.

Ben je iemand die graag samenwerkt, gemakkelijk contact legt en enthousiasme uitstraalt? Dan nodigen we je uit om te reageren.

Direct solliciteren?
Stuur een bericht naar onderstaand e-mailadres en kom een keer kennismaken met de activiteit, de deelnemers aan de activiteit en onze vrijwilligers.

Contactpersoon: Activiteitenbegeleider Anita Laarveld
E-mailadres:        a.laarveld@zorgfederatieoldenzaal.nl

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Anita Laarveld, tel: 0541-513433.

 

 

Werkzaamheden: 
creatief
gastvrouw / gastheer
gezelschap
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Sector: 
welzijn & zorg
Werktijden: 

Woensdagmiddag, 14:00 - 16:00 uur

Reageer op deze vacature