Vrijwilliger recreatiemiddag / avond Zorg Sint Maarten, locatie Gereia

Zorggroep Sint Maarten, leefgemeenschap Oldenzaal bestaat uit drie locaties:

  • De Molenkamp gelegen bij het stadscentrum van Oldenzaal. Sinds 2014 is onze locatie volledig vernieuwd en delen wij graag ons leven met u, door jong van geest te zijn.
  • De Zonnestraal is sinds 2011 gesitueerd in de wijk de Thij en zij staan voor Verwarmt het Leven.
  • Gereia is gelegen naast het ziekenhuis van Oldenzaal

Alle drie de locaties staan bekend als een zorginstelling waar een ieder zich thuis mag voelen.

Binnen de Molenkamp wonen 110 bewoners, waarvan 40 pg bewoners. Binnen de Zonnestraal wonen 42 bewoners. Verder komen er veel mensen uit Oldenzaal en omgeving bij ons, om gebruik te maken van diverse faciliteiten en ons welzijnsaanbod. Er zijn diverse welzijnsactiviteiten. Locatie de Molenkamp heeft een dagopvang voor cliënten ( via ZZP) en locatie de Zonnestraal heeft een allochtone dagopvang. Beide locaties hebben inloopdagen/ meerzorg waar u zich als wijkbewoner voor kunt aanmelden (tegen kleine vergoeding).

Wij bieden u een bijzondere ervaring met onze senioren vaak met veel humor en tevredenheid. Je bent verzekerd en er zijn vrijwilligersmiddagen, vrijwilligerscafé, trainingen en wisselende attenties in het jaar. Vrijwilligers zijn bij ons verplicht een VOG ( verklaring omtrent eigen gedrag) te overhandigen. De onkosten worden door ons vergoed.

Gevraagd: 

U beschikt over goede contactuele eigenschappen, u heeft affiniteit met ouderenzorg, u heeft oog voor de privacy van de individuele bewoner en u bent beschikbaar voor een langere periode.

Taken: 

De Zorggroep Sint Maarten zoekt vrijwilligers voor de recreatiemiddag / avond op haar locaties in Losser, Denekamp en Oldenzaal. De vrijwilliger ontvangt de bewoner en draagt zorg voor een kopje koffie of thee. Daarnaast draagt de vrijwilliger bij aan een prettige sfeer en onderhoudt contacten met de bewoners.

Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
gastvrouw / gastheer
welzijn & zorg
Doelgroep: 
ouderen
Vergoeding: 

Onkosten worden vergoed

Sector: 
welzijn & zorg
Werktijden: 

Verschillend per locatie.

Reageer op deze vacature