Vrijwilliger gezocht bij De Beurs

Bedrijfsinformatie
Stichting kringloopbedrijf De Beurs zamelt in de gemeenten Oldenzaal, Dinkelland, Tubbergen en Losser tweedehands goederen en kleding in die nog goed bruikbaar zijn. De binnengebrachte spullen worden gesorteerd, eventueel gerepareerd en ter verkoop aangeboden in één van onze winkels. Naast het speerpunt milieu heeft De Beurs ook een sociaal maatschappelijk rol. De medewerkers die bij De Beurs werken zijn zeer divers. Naast vrijwilligers zijn dit veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een taalachterstand, langdurige werkloosheid, verstandelijke beperking of een verslavingsachtergrond.

Functie

 • Medewerker winkel
      Je zet goederen in de winkel, helpt klanten, verzorgt presentaties en bedient de kassa.
 • Medewerker meubelen
      Je zet meubelen in de winkel, helpt de klanten en draagt zorg voor de presentatie.
 • Medewerker sorteer
      Je controleert de binnengebrachte goederen, maakt deze winkelklaar en prijst ze.
 • Medewerker goederenontvangst
      Je zorgt ervoor dat de goederen die klanten brengen met zorg worden ontvangen.
 • Medewerker werkplaats
      Je controleert elektronische of mechanische artikelen en voert reparatie werkzaamheden uit.
 • Medewerker kleding sorteer
      Je sorteert, controleert en verwerkt binnengekomen textiel in ons textiel sorteercentrum.

Wat bieden wij?
Wanneer je bij De Beurs als vrijwilliger werkt bouw je contacten op met mede vrijwilligers, collega’s en met klanten. Je hebt een goede dag invulling en kunt echt iets betekenen voor het bedrijf, maar ook voor je mede collega’s. De sfeer is ontspannen en positief. Daarnaast ontvang je leuke attenties tijdens de diverse feestmaanden en is er twee maal per jaar een personeelsfeest. Wanneer er behoefte aan is kunnen wij door middel van begeleiding en coaching jouw helpen om te kijken naar een goede vervolgstap in jouw loopbaan.
Wij vinden het belangrijk dat je als vrijwilliger een plezierige en ontspannen tijd bij ons hebt waar je energie van krijgt!

Enthousiast geworden?
Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je wel wat om vrijwilliger te zijn bij kringloopbedrijf De Beurs? Meld je dan aan door middel van een aanvraagformulier bij de kassa of stuur een mail naar info@kringloopbedrijfdebeurs.nl. Je kunt eventueel vrijblijvend een rondleiding krijgen of een paar uur meelopen om te kijken of het bij je past.

Dagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Wijk: 
De Thij,
Hulsbeek,
Zuid-Berghuizen

Wilt u reageren op deze advertentie? Maak dan eerst een account aan.