Vrijwilliger bij RIBW GO locatie Oldenzaal en omgeving

Bij het RIBW GO hebben wij vrijwilligers in alle leeftijdscategoriën, bieden wij zowel tijdelijke als structurele vrijwilligerstaken aan en hebben wij zeer diverse mogelijkheden.

Wij bieden werkzaamheden waarbij u direct of indirect in contact bent met onze cliënten. Wij bieden werkzaamheden als het ondersteunen van cliënten (recreatief, sport, spel, ontspanning, begeleiden naar afspraken,evenementen etc.), maar je kunt bij ons ook tuinieren, koken, administratieve taken doen. In overleg is er van alles mogelijk.

De vrijwilligers die directe contacten hebben, kunnen voor onze cliënten echt het verschil maken. Door bijvoorbeeld activiteiten met cliënten te ondernemen, kun je gericht meehelpen aan hun herstel en ze meer aansluiting laten ervaren bij de maatschappij.

 

Gevraagd: 

Het gaat bij ons om het contact van mens tot mens. Wij vragen van vrijwilligers betrokkenheid, enthousiasme, betrouwbaarheid en belangstelling voor anderen. 

Taken: 

Afhankelijk van uw talenten en wensen kunt u mensen thuis bezoeken, maatje voor iemand zijn, helpen met koken, tuinieren, administratie doen, voor vervoer zorgen, kerkbezoek begeleiden, ondersteuning bieden bij activiteiten/dagbesteding of klussen uitvoeren.

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
administratie
buitenwerk
creatief
gastvrouw / gastheer
sport
welzijn & zorg
Doelgroep: 
volwassenen
Vergoeding: 

In overleg.

Sector: 
hulpverlening en zorg
natuur
sport
welzijn & zorg
Werktijden: 

Werkdagen en werktijden in overleg.

Reageer op deze vacature