Verkoopmedewerkers Wereldwinkel m/v

De Wereldwinkel Oldenzaal verkoopt eerlijke producten uit andere culturen zonder winstoogmerk. Het assortiment bestaat onder andere uit kunstnijverheid, woon- en modeaccessoires, sieraden en wenskaarten. Ook verkopen we heerlijke (ecologische) levensmiddelen zoals koffie, thee en chocolade. Kortom, bij de Wereldwinkel slaag je altijd voor een bijzonder cadeau! Een cadeau met een verhaal: producenten in ontwikkelingslanden verdienen met de verkoop van hun producten een inkomen, waarvan zij een beter leven kunnen opbouwen.

Gevraagd: 

Ervaring in verkoop is een pre maar niet noodzakelijk. Wel vragen we enthousiasme en inzet.

Taken: 

We hebben altijd plek voor verkoopmedewerkers.

Verkopen zit je in het bloed, je bent enthousiast, gemotiveerd en representatief. Na een gedegen inwerkperiode en het volgen van een aantal trainingen ben je in staat de klanten zelfstandig te woord te staan. Je adviseert klanten en kunt op verzoek informatie verstrekken over de producten die we verkopen. Je bent handig in het bedienen van de kassa en voor het mooi inpakken van een cadeau draai jij je hand niet om. En natuurlijk zorg je samen met je collega's voor een winkel, die er altijd piekfijn uitziet.

 

Lijkt het je wat? Ben jij na het lezen van deze vacatureteksten enthousiast, neem dan contact op met de winkel, telefoon 0541 – 533 110. In een persoonlijk gesprek in de winkel aan de Bisschopstraat kunnen we je dan het een en ander uitleggen en wie weet help jij binnenkort mee aan het verbeteren van de inkomenspositie van mensen in ontwikkelingslanden! Je kunt ook mailen naar info@wereldwinkeloldenzaal.nl

Werkzaamheden: 
gastvrouw / gastheer
informatie & advies
overig
verkoop & uitleen
Doelgroep: 
jongeren
ouderen
volwassenen
Vergoeding: 

Onkosten gerelateerd aan het werk of reiskosten. Voor nieuwe medewerkers wordt door de landelijke organisatie een cursus beschikbaar gesteld. 

Sector: 
belangenbehartiging
cultuur
overig
Werktijden: 

Je bent minimaal een morgen of middag per week beschikbaar.

Reageer op deze vacature