Tourist Info Oldenzaal zoekt natuurgidsen

Word jij onze nieuwe natuurgids?

Tourist info Oldenzaal is op zoek naar vrijwilligers voor onze natuurgidsengroep die de natuurwandelingen rondom Oldenzaal begeleiden. Heb je interesse in de natuur? Vind je het leuk om groepen rond te leiden? Heb je een goede conditie en ben je niet bang voor regen of modder? Dan is natuur wandelgids worden wellicht iets voor jou.

Rondom Oldenzaal zijn er veel mogelijkheden voor wandelingen in de verschillende natuurgebieden. De natuur wandelgidsen organiseren elke maand (op donderdag) een wandeling van 10 km en een wandeling van 20 km. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar gidsen die de wandelingen van 10 km willen begeleiden. We zoeken enthousiaste mensen met belangstelling voor de natuur, die goed met groepen kunnen omgaan en het leuk vinden hun kennis te delen. Je bent open en gastvrij en het visitekaartje van het de stad Oldenzaal.

Interesse?

Heb je belangstelling? Stuur dan een e-mail aan wendy@oldenzaalpromotie.nl, met daarin je persoonlijke gegevens en dan zullen wij contact met je opnemen.

Gevraagd: 

Vrijwilligers die wandelingen van 10 km. willen begeleiden.

Taken: 

Wandelingen begeleiden in en rond Oldenzaal.

Werkzaamheden: 
buitenwerk
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Sector: 
natuur
Werktijden: 

Op donderdag

Reageer op deze vacature