Moeders gezocht die graag iets willen betekenen voor een andere moeder!

Wij zoeken moeders of oma's ;) die graag hun eigen ervaring als opvoeder willen inzetten om een ander gezin een steuntje in de rug te geven. Als vrijwilliger kom je 1x in de week bij het gezin voor ongeveer 2 uur. Je biedt een luisterend oor, geeft tips vanuit je eigen ervaring als moeder en onderneemt activiteiten met de kinderen en ouder. De ondersteuning duurt een jaar ongeveer met als doel dat de ouder zelf weer verder kan.

Wij zoeken:

Jou! Jij bent makkelijk in de omgang, staat positief in het leven en kunt vanuit gelijkwaardigheid iets betekenen voor een ander. 

Wij bieden:

- Een basistraining;
- Individuele begeleiding;
- Intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten om jezelf verder te kunnen ontwikkelen;
- Reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering.

Interesse gewekt of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de coördinator van Humanitas Twente Gezinsondersteuning.

Met maatjes meer mens!

Humanitas Twente wil een bijdrage leveren aan een sterke en humane samenleving. We geloven dat ieder individu sterker is dan hij denkt. Is dat even niet het geval, dan ondersteunen we diegene met een vrijwilliger, zodat hij vroeg of laat zelf weer verder kan. Bij Humanitas Twente zijn er verschillende activiteiten waarbij vrijwilligers worden ingezet. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan de thema’s; opvoeden, opgroeien, eenzaamheid, thuisadministratie en integratie.

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
gezelschap
informatie & advies
welzijn & zorg
Doelgroep: 
kinderen
volwassenen
Sector: 
welzijn & zorg

Reageer op deze vacature