Medewerker communicatie en PR wandel4daagse Oldenzaal

De wandel4daagse Oldenzaal organiseert jaarlijks de avondvierdaagse in de week na Pinksteren van dinsdag t/m vrijdag. Om de wandel4daagse te promoten en mogelijke deelnemers te activeren en enthousiasmeren wil het bestuur meer dan tot nu gebruik gaan maken van de kansen en mogelijkheden die internet en Social Media bieden. De wandel4daagse richt zich op alle inwoners van Oldenzaal en omgeving. Speerpunt zijn kinderen op de basisschool en hun (groot)ouders. 

We zijn op zoek naar iemand die goed bekend is met de mogelijkheden van internet en Social Media. Iemand die meedenkt in het opzetten en uitvoeren van de jaarlijkse PR-campagne. In 2023 is de 60e editie van de wandel4daagse. Daar willen we extra aandacht aan besteden. Als je dat leuk vindt kun je deel uitmaken van het bestuur van de wandel4daagse. De functie is in overleg ook goed in te vullen als adviseur van het bestuur en redacteur internet en Social Media.

Gevraagd: 
  • Samen met het bestuur een communicatiestrategie kunnen ontwikkelen en uitvoeren met het doel mensen te activeren en enthousiasmeren om deel nemen aan de wandel4daagse.
  • Kennis en ervaring met het gebruik van internet en Social Media.
Taken: 
  • In of buiten het bestuur meedenken en adviseren over communicatiebeleid en PR van de wandel4daagse.
  • Uitvoeren van het communicatiebeleid en de PR-activiteiten.
  • Kennis en ervaring met het gebruik van internet en Social Media.
Werkzaamheden: 
technisch
voorlichting
Doelgroep: 
jongeren
kinderen
ouderen
volwassenen
Vergoeding: 

De wandel4daagse heeft geen mogelijkheden om een vergoeding te bieden. Noodzakelijke kosten kunnen natuurlijk vergoed worden.

Sector: 
natuur
sport
welzijn & zorg
Werktijden: 

De wandel4daagse vindt plaats van dinsdag t/m vrijdag in de week na Pinksteren. De aanmelding opent een ongeveer 2 maanden daarvoor. De start van de aanmelding heeft maximale aandacht nodig. Datzelfde geldt voor de uitvoering van het evenement en het gebruik van Social Media tijdens het evenement. Buiten die periode is de inzet zeer beperkt. 

Reageer op deze vacature