Kwiekmakers en deelnemers gezocht!

Twents Zilver – blijf kwiek met kunst!
Ontdek wat u samen met een Kwiekmaker kunt doen!

Meedoen aan kunst en culturele activiteiten hoort bij het leven, maar voor u als senior is dit niet (meer) altijd vanzelfsprekend. Daar kan verandering in komen als u dat wilt. Want sinds kort zijn er in Oldenzaal Kwiekmakers actief, die graag samen met u kijken wat u graag zou willen om uw dagen zinvol en uitdagend in te vullen.

Kwiekmakers zijn creatieve mensen uit Oldenzaal en omgeving die deelnemen aan het project Twents Zilver. Zij komen graag eens met u kennismaken en zijn geïnteresseerd in uw levenservaringen, uw wensen, talenten en dromen. Wie weet krijgt de Kwiekmaker inspiratie en maakt hij of zij – samen met u - een mooi lied, een gedicht of een schilderij op uw verhaal. Of ontdekt u samen welk talent u eigenlijk heel graag nog zou ontwikkelen. Met Twents Zilver kan die wens zomaar werkelijkheid worden, want op basis van uw wensen gaan we verschillende activiteiten opzetten. Belangrijk dus dat ook uw wens wordt meegenomen!

Twents Zilver bemiddelt ook bij het samen komen en gaan! Het bezoek van een Kwiekmaker kost niks en brengt veel! Dus grijp uw kans en maak kennis met een Kwiekmaker! Neem contact op met: twentszilver@fitart.nl of bel met Anita (06-13406842) of met Tineke (06-28578131). Meer informatie over Twents Zilver is te vinden op: www.kaliberkunstenschool.nl/twentszilver.

 

 

 

Tijden: 
dagen en tijden in overleg
Wijk: 
Centrum,
De Essen,
De Graven Es,
De Thij,
Hulsbeek,
Zuid-Berghuizen

Wilt u reageren op deze advertentie? Maak dan eerst een account aan.