Impuls zoekt maatje voor jonge vrouw

Jongedame J. is achter in de twintig jaar oud en is veel alleen thuis. Door fysieke belemmeringen kan zij zelfstandig maar beperkt activiteiten ondernemen. Zij is veel aan huis gebonden, maar zou met hulp van een vrijwilliger met gelijke interesses graag iets ondernemen. J. zou graag samen met een vrijwilliger willen gaan zwemmen. Ze kan zichzelf goed redden met omkleden. Andere activiteiten om samen te doen: creatief bezig zijn en mogelijk gezelschap bieden, als haar partner een uitje heeft. Hobby's van J. zijn: lekker kletsen, creatief bezig zijn, tekenen,  gamen, terrasje pakken (ze kan auto rijden) en film kijken.

PS! zwemmen kan mogelijk alleen overdag; zwembad is 's avonds en in het weekend heel beperkt open en J. heeft overdag  ook veel tijd.

Heeft u belangstelling, neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg, Impuls. Tel. 0541-571414.

 

 

 

Gevraagd: 

Een geduldige en enthousiaste vrijwilligster die het bijvoorbeeld leuk vindt om: creatief bezig te zijn, te zwemmen, gezellig te kletsen, een tarrasje te bezoeken of een film kijken.

 

Taken: 

Samen met J. een gezellige tijd hebben door samen iets te ondernemen. Dat kan zowel thuis als op locatie zijn. Dat bepalen jullie in overleg met elkaar,

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
creatief
gezelschap
sport
welzijn & zorg
Doelgroep: 
jongeren
volwassenen
Sector: 
cultuur
sport
welzijn & zorg
Werktijden: 

afspraken maak je samen en in goed overleg!

Reageer op deze vacature