Impuls zoekt maatje (V) voor volwassen, lieve en kwetsbare vrouw

Mevrouw J. is een lieve, kwetsbare vrouw van in de zestig jaar die als mantelzorger voor haar man zorgt.  Wij zijn voor haar op zoek naar een vrijwilligster die haar aandacht wil geven en een luisterend oor kan bieden. Het is fijn als ze wat afleiding heeft van haar dagelijkse zorgtaken. Belangrijk bij de inzet van een vrijwilligester zijn de kleine dingen: gezelschap aan huis, samen een spelletje doen, zoals mens erger je niet en andere oude spelletjes. Ook samen een tuincentrum of een dierentuin bezoeken, of een hapje eten vindt ze erg leuk!           

Heeft u belangstelling, neem dan contact op met Steunpunt Mantelzorg, Impuls. Tel. 0541-571414.                                               

                                                                                                                                                      

Gevraagd: 

We zijn op zoek voor deze lieve dame naar een lieve, zachtaardige, geduldige en enthousiaste vrijwilligster die bij een goede klik bereid is om langere tijd actief te zijn in deze rol. Iemand met een luisterend oor die het ook leuk vindt om te wandelen.

Taken: 

Gezellig samen iets ondernemen; een praatje maken, wandelen, samen een spelletje doen, zoals mens erger je niet en andere oude spelletjes. ook samen een tuincentrum of een dierentuin bezoeken, of een hapje eten vindt ze erg leuk!

Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
gezelschap
sport
welzijn & zorg
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Sector: 
cultuur
sport
welzijn & zorg
Werktijden: 

Mevrouw spreekt bij voorkeur af op donderdagmiddag. Dan heeft mevrouw haar handen vrij en is haar man onder de pannen. Ook op vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur is ook een optie. Mevrouw spreekt liever niet meer af na werktijd, want dan wachten er weer zorgtaken op haar. Ze leeft bij de dag en moet zich niet teveel zorgen maken over de toekomst. Mevrouw heeft een hele vaste structuur, dit geeft haar rust en veiligheid.( hier moet je niet teveel aankomen.

 

Reageer op deze vacature