Gesprekken met senioren over gezond ouder worden

Vrijwilligers gezocht voor het afnemen van gesprekken bij senioren thuis over gezond ouder worden

In Oldenzaal worden senioren van 77 jaar, gevraagd om mee te doen aan een onderzoek omtrent gezond ouder worden en zelfstandig wonen. Aan de hand van een vragenlijst komen diverse onderwerpen aanbod zoals wonen, zorg, mobiliteit enz. Deze gesprekken worden uitgevoerd door vrijwilligers van Impuls.

De vrijwilligers bezoeken elke 3 maanden ongeveer 10 senioren. Lijkt het u leuk om deze gesprekken te voeren? De huidige vrijwilligers geven aan dat het vaak hele interessante gesprekken zijn die zowel voor de senioren als voor de interviewer zeer zinvol en leuk zijn.

Gevraagd: 

Vrijwilligers die elke 3 maanden ongeveer 10 senioren bezoeken en een interview afnemen. Aan de hand van een lijst worden vragen gesteld over onderwerpen als zorg, wonen, mobiliteit etc. 

Taken: 

Heeft u maandelijks een paar uurtjes over die u zinvol en nuttig wilt vervullen, heeft u een luisteren oor, bent u gezond nieuwsgierig, gaat praten u makkelijk af? Dan zijn wij op zoek naar u.

Informatie en aanmelden kan bij Karin Lubbers van Impuls via e-mail k.lubbers@impuls-oldenzaal.nl of door te bellen naar 0541 571414. 

Werkzaamheden: 
informatie & advies
voorlichting
Doelgroep: 
ouderen
Sector: 
welzijn & zorg
Werktijden: 

In overleg

Reageer op deze vacature