Gastvrouw of gastheer rondleiding & ontvangst

Op de afdeling revalidatie van Gereia komen cliënten vanuit het ziekenhuis bij Gereia revalideren. Deze cliënten hebben bijvoorbeeld:

- een orthopedische operatie gehad (zoals bijvoorbeeld nieuwe knie of heup)
- een beroerte of een infarct gehad (CVA) 
- andere zware operatie zoals bijvoorbeeld na een ongeval

Zij komen hier maximaal voor 3 maanden. De cliënten werken samen met een team van specialisten aan de algemene, dagelijkse handelingen. Zo gaan zij weer naar hun zelfstandigheid toe. Wij betrekken de familieleden en naasten in dit herstelproces door inzicht te geven hoe de therapieën en dagen eruit zien.

Je werkt samen in een enthousiast team. De meeloopmomenten worden van tevoren ingepland zodat je ongeveer 4 weken van tevoren weet wanneer je mee kunt lopen.

Gevraagd: 

Je hebt een neurologische zorg achtergrond. Je bent gastvrij, enthousiast, representatief, zelfstandig, flexibel in omgang naar cliënten/familie en naasten.

 

Taken: 

Als gastvrouw/gastheer van de afdeling revalidatie lever je een bijdrage om de familieleden inzicht te geven in het herstel proces. Dit geldt voor cliënten met een CVA (herseninfarct/beroerte).

  • Je heet iedereen welkom en geeft hen een warm ontvangst
  • Je verzorgt de koffie/thee
  • Je geeft informatie over het beloop van de meeloopmomenten
  • Begeleiding tussen de therapie momenten.
  • Evalueren.

Je kunt je verder ontwikkelen middels workshops en trainingen. Daarnaast krijg je uitstekende voorzieningen zoals een uitnodiging voor een jaarlijkse feestavond, een kerstpakket en mogelijke deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Meer weten? Mail of bel gerust met Petra Aalders:  p.aalders@zorggroepsintmaarten.nl of bel: 06 54955337 ( ma t/m do 8-13 uur)

Werkzaamheden: 
gastvrouw / gastheer
welzijn & zorg
Doelgroep: 
ouderen
volwassenen
Sector: 
hulpverlening en zorg
Werktijden: 

Je werkt op woensdag en/of donderdag van 09.15 uur tot 12.30 uur.

Reageer op deze vacature