De LosserHof zoekt een zwemvrijwilliger

De Twentse Zorgcentra zijn met 40 locaties de grootste aanbieder van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij bieden op een professionele, respectvolle en cliëntgerichte wijze zorg. We hebben de ambitie ons te ontwikkelen tot het expertisecentrum van Oost Nederland. Ruim 1.900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. 

Binnen de sector wonen is bij de afdeling Ulenkateweg 25, van de locatie de LosserHof in Losser een vraag ontstaan voor een zwemvrijwilliger.
 

Op Ulenkateweg 25 bieden wij een thuis aan 6 jongens en 1 meisje in de leeftijd van 9 t/m 21 jaar. De groep kan worden getypeerd als laag tot middenniveau, cliënten hebben ondersteuning nodig bij de ADL. Activiteiten, zowel groepsgebonden als individueel, maken vaak deel uit van het dagprogramma. We gaan regelmatig zwemmen, picknicken of gewoon even boodschappen doen. Voor het zwemmen op de woensdagmiddag zijn ze op zoek naar een vrijwilliger die wil ondersteunen bij het zwemmen. Er is altijd vaste begeleiding bij aanwezig.

Gevraagd: 
  • Het leuk vinden te zwemmen
  • Wil helpen met omkleden voor het zwemmen
  • Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Vergoeding:

  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
  • Een WA en ongevallenverzekering.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.
  • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering
  • Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging
Taken: 

Ondersteunen bij het zwemmen.

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
gezelschap
sport
welzijn & zorg
Doelgroep: 
jongeren
kinderen
Sector: 
gehandicapten
Werktijden: 

woensdagmiddag in overleg tussen 13.00 uur en 18.00 uur.

Reageer op deze vacature