De LosserHof zoekt een vrijwilliger voor verschillende activiteiten

De Twentse Zorgcentra zijn met 40 locaties de grootste aanbieder van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij bieden op een professionele, respectvolle en cliëntgerichte wijze zorg. We hebben de ambitie ons te ontwikkelen tot het expertise centrum van Oost Nederland. Ruim 1.900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers.

Binnen de sector wonen is bij de afdeling Ulenkateweg 27, van de locatie de LosserHof in Losser, een vraag ontstaan voor een vrijwilliger voor verschillende activiteiten. Ulenkateweg 27 is een woongroep voor mensen met een verstandelijke handicap. Er wonen vooral cliënten die naast hun verstandelijke handicap een autistische stoornis hebben.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger om met cliënten verschillende activiteiten te ondernemen. Hierbij valt te denken aan wandelen, een spelletje doen of naar een activiteit op de LosserHof gaan. Er is ook een mogelijkheid om naar het vrijdagavond café op de Losserhof te gaan.

 

Gevraagd: 
  • U bent  een geduldig, oplettend  iemand die duidelijk in de omgang is en daardoor veiligheid kan bieden aan de kinderen
  • U wilt investeren in contact
  • U bent voor langere tijd beschikbaar  

Vergoeding: 

  • Een afwisselende vrijwilligersplek van 1,5 uur per week.
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
  • Een WA en ongevallen verzekering.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.
  • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering
  • Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse  Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerken worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

Taken: 

Meegaan naar het vrijdagavondcafe of wandelen, spelletjes doen, meegaan naar activiteiten op zaterdag of zondag.

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
buitenwerk
gezelschap
sport
welzijn & zorg
Doelgroep: 
jongeren
kinderen
ouderen
volwassenen
Sector: 
gehandicapten
Werktijden: 

1½ uur per week op de vrijdagavond of op de zaterdag of zondag van 14.00 uur to 16,00 uur,

Reageer op deze vacature