chauffeur/assistent op de afdeling

De Werkwijzer biedt dagbesteding aan mensen uit Oldenzaal en de omliggende gemeenten. Een aantal is niet in staat om zelfstandig te reizen. Deze deelnemers halen en brengen wij met onze eigen auto's en busjes van en naar huis.

Naast de vervoerswerkzaamheden kun je meewerken binnen de locatie textielstraat. Er zijn allerlei hand en spandiensten. De werkzaamheden zijn in overleg passende bij individuele interesses en capaciteiten.

We zoeken een vrijwilliger die ons kan helpen met het vervoeren van onze deelnemers van huis naar de (werk)locaties. Werktijden zijn in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikbaar is op een of meerdere middagen. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast verricht je hand en spandiensten op de afdeling. De werkzaamheden zijn in overleg.

 

Gevraagd: 

- Vrijwilligers die onze deelnemers kunnen vervoeren van en naar huis en de werklocaties. De werkzaamheden kun je combineren met hand en spandiensten binnen de locatie Textielstraat 23.

 

Taken: 

- Vervoeren van deelnemers
- Hand en span diensten op de afdeling

Organisatie: 
Werkzaamheden: 
activiteitenbegeleiding
buitenwerk
creatief
overig
vervoer
welzijn & zorg
Doelgroep: 
jongeren
volwassenen
Vergoeding: 

Vrijwilligersvergoeding in overleg. Je maakt onderdeel uit van een leuk en gezellig team van vrijwillige en betaalde medewerkers.

 

Sector: 
gehandicapten
hulpverlening en zorg
welzijn & zorg
Werktijden: 

- Onze voorkeur gaat uit naar iemand die beschikbaar is op een of meerdere middagen.

Reageer op deze vacature