Betrokken en sociaal? Dan zoeken wij jou!

Over het project Humanitas Twente Tandem

Tandem is er voor iedereen die zich eenzaam voelt, ongeacht levensverhaal of leefomstandigheden. Tandem is vriendschappelijk en ondersteunend contact, bedoeld om sociaal isolement te voorkomen of te doorbreken.

MET MAATJES MEER MENS!

Humanitas Twente wil een bijdrage leveren aan een sterke en humane samenleving. We geloven dat ieder individu sterker is dan hij denkt. Is dat even niet het geval, dan ondersteunen we diegene met een vrijwilliger, zodat hij vroeg of laat weer zelf verder kan.

Interesse gewekt of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Marloes, coördinator Humanitas Twente Tandem, telefoonnummer 06-82013375.

Gevraagd: 

Wij zoeken: Jou! Je bent makkelijk in de omgang, kunt in mogelijkheden denken, maar je kan ook grenzen aangeven en durft dit bespreekbaar te maken.

 

  Taken: 

  Jij zult als vrijwilliger van Tandem de deelnemer sociale steun bieden waardoor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de deelnemer mogelijk zullen toenemen. Samen met de deelnemer onderneem je activiteiten die gericht zijn op het doorbreken van het isolement, het uitbreiden van het sociale netwerk en het weer actief laten deelnemen aan de samenleving.

  Wij bieden:

  • Een basistraining
  • Individuele begeleiding
  • Intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten om jezelf verder te kunnen ontwikkelen
  Organisatie: 
  Werkzaamheden: 
  overig
  Doelgroep: 
  volwassenen
  Vergoeding: 

  Je ontvangt een reiskostenvergoeding. 

   Sector: 
   welzijn & zorg
   Werktijden: 

   De tijdsinvestering is ca. 2 à 3 uur per week. Je gaat de verbintenis aan voor minimaal één jaar, dat is de duur van het maatjescontact, en eventueel korter als het doel eerder bereikt is. 

   Reageer op deze vacature