Audit vrijwilliger Evenementen

Als audit vrijwilliger bezoek je samen met een andere audit vrijwilliger de EHBO post en de evenementenhulpverleners op kleine en grote evenementen in Overijssel, waar het Rode Kruis de hulpverlening verzorgt. Je doet een kwaliteitscheck van de aanwezige Rode Kruis middelen en materialen en stelt de hulpverleners enkele vragen, met als doel het in kaart brengen wat goed gaat en wat eventueel verbeterd kan worden.

Gevraagd: 

Wat neem jij mee?

We zijn op zoek naar enthousiaste personen, die het leuk vinden evenementen te bezoeken. Je bent integer en benadert de hulpverleners op positieve wijze. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je je goed uiten in de Nederlandse taal. Je bent minimaal 18 jaar en beschikt minimaal over een MBO-niveau. Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij?

Je werkt samen met andere vrijwilligers en wordt bijgestaan door een coördinator. Je krijgt vooraf een duidelijke instructie en ontvangt een checklist die je tijdens de audit kunt gebruiken. Naast een vrijwilligerscontract, vrijwilligersverzekering en een goede regeling voor onkostenvergoeding geeft het Rode Kruis ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. En de voldoening om op zeer concrete wijze bij te dragen aan de hulpverlening van het Rode Kruis in

Werkzaamheden: 
organisatie & coördinatie
welzijn & zorg
Doelgroep: 
volwassenen
Werktijden: 

In overleg

Reageer op deze vacature