Vrijwilligersvacatures voortaan te vinden op vrijwilligerinoldenzaal.nl 

Nieuw: www.vrijwilligerinoldenzaal.nl

Vanaf juli 2023 is er een nieuwe website waar alle beschikbare vrijwilligersklussen in Oldenzaal terug te vinden zijn: vrijwilligerinoldenzaal.nl. Deze site is onderdeel van welzijnsorganisatie Impuls en vervangt het prikbord op OnshelptOns.nl.  

Vrijwilligersvacatures voortaan te vinden op vrijwilligerinoldenzaal.nl 

Vanaf juli 2023 is er een nieuwe website waar alle beschikbare vrijwilligersklussen in Oldenzaal terug te vinden zijn: vrijwilligerinoldenzaal.nl. Deze site is onderdeel van welzijnsorganisatie Impuls.  

De afgelopen jaren was OnshelptOns.nl het platform waar de beschikbare vrijwilligersvacatures te vinden waren. Vanaf eind juli is het prikbord met alle vrijwilligersvacatures in Oldenzaal te vinden via een eigen website: vrijwilligerinoldenzaal.nl. Het prikbord op OnshelptOns.nl komt hiermee te vervallen.

Marianne van Zaalen van de Vrijwilligerscentrale Oldenzaal: ‘We zijn heel blij met deze nieuwe website. Je ziet direct welke vrijwilligersvacatures er zijn in Oldenzaal en het maakt duidelijk dat de vacaturebank onderdeel is van Impuls. In de toekomst is op deze website ook ons aanbod van trainingen en cursussen voor vrijwilligers terug te vinden’.  

Hoe werkt het voor organisaties? 

Organisaties uit Oldenzaal kunnen eenvoudig een vrijwilligersvacature toevoegen. Na het aanmaken van een account kunnen de details over de functie ingevuld worden. Denk aan de inhoud van de klus maar ook de tijdsduur, de eventuele vergoeding en locatie. Na een check van Impuls gaat de vacature online en kunnen belangstellenden reageren. Impuls bemiddelt en brengt de geïnteresseerden in contact met de organisatie. 

Hoe werkt het voor vrijwilligers? 

Via de website vrijwilligerinoldenzaal.nl is in een oogopslag te zien waar de vrijwilligersbanen te vinden zijn. Vrijwilligers die een leuke vrijwilligersbaan vinden, kunnen een account aanmaken en met een druk op de knop reageren op een vacature. Ook kan er gezocht worden op sector, dienst en categorieën zoals natuur, sport, cultuur, zorg. Voor diegene die graag vrijwilligerswerk wil doen maar nog niet zo goed weet wat, denkt de coördinator van de Vrijwilligerscentrale graag mee. Want nieuwe vrijwilligers, voor een tijdelijke klus of voor een wat langere tijd, zijn altijd welkom! 

Hou de site in de gaten! 

De komende periode wordt de website verder gevuld met vacatures. Ook worden de actuele vacatures van OnshelptOns.nl overgezet. Hou dus vooral de website in de gaten want het aanbod varieert voortdurend.

Vragen? Bel of mail dan gerust met de Vrijwilligerscentrale van Impuls via vrijwilligers@impuls-oldenzaal.nl of bel naar 0541 571414 en vraag naar Marianne van Zaalen. 

 

Marianne van Zaalen, vrijwilligerscentrale Impuls