Twents Zilver, kwiek met kunst

Samen aan de slag met kunst & cultuur

Samen met Oldenzaalse stadsgenoten heeft Twents Zilver al veel mooie momenten gemaakt en beleefd. De Kwiekmakers van Twents Zilver, Kwiek met Kunst hebben het leven van al zeker 70 Oldenzalers een beetje mooier gekleurd, door met hen de eerste stappen te zetten op het kunstzinnig avonturenpad. Misschien hebt u zelf al eens deelgenomen aan een Kwiekcafé en zo nieuwe kennissen gemaakt? Of heeft u uw verhaal gedeeld met een van de singer-songwriters en is daar een mooi uniek levenslied uit voortgekomen? 

Kunst & cultuur is belangrijk in ieder mensenleven. Het brengt inspiratie, gespreksstof en nieuwe inzichten, hoe dan ook. Op scholen is kunstzinnige kennismaking, talentontwikkeling en zelfexpressie inmiddels gewoon. Echter voor veel ouderen is het niet vanzelfsprekend om op latere leeftijd je talent te ontwikkelen of iets te doen met kunst & cultuur. En dat is jammer, want samen creëren maakt je gelukkiger en houdt je lijf en geest gezonder, het verbreedt je horizon, brengt nieuwe ontmoetingen en geeft zin in én aan je dag. 
Daarom zijn Kaliber Kunstenschool en stichting Fit-ART gestart met Twents Zilver, Kwiek met Kunst. Om ouderen in Oldenzaal en Enschede de kans te bieden om samen aan de slag te gaan met kunst & cultuur met begeleiding van Kwiekmakers: professionele kunstenaars, creatief therapeuten of andere aangesloten creatieven in de regio.

Kwiekmakers en Club- Activiteiten
Wilt u eens verkennen wat kunst voor u kan betekenen? Dan komen Kwiekmakers graag bij u thuis om samen één-op-één te ontdekken waar uw wens en behoefte ligt of gewoon eens te kijken wat er wél kan. Wilt u liever meedoen aan kunstzinnige, filosofische en zingevende activiteiten?
Kom dan eens vrijblijvend proeven bij een of meer van de activiteiten. 

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op via info@twentszilver.nl of bel Tineke Posthumus: 06- 28578131 of Anita Kunst: 06- 13406842.