Samen zijn we Oldenzaal, doet u mee?

Samen zijn we oldenzaal

9 april 2020 

Samen zijn we Oldenzaal!

Door de maatregelen rondom het Coronavirus zijn sommige inwoners van Oldenzaal aan huis gekluisterd. Sociale contacten vallen weg, een boodschap doen is lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Omkijken naar elkaar, in deze moeilijke tijd, is heel belangrijk! 

Sociaal Team

Hulp nodig?  U kunt altijd bellen met het Sociaal Team Oldenzaal voor een praatje, informatie of advies. Zij zitten iedere werkdag voor u klaar van 09.00-16.30 uur (op vrijdag tot 13.00 uur). U kunt het Sociaal Team bereiken via 0541 571414. U kunt ook het formulier invullen, zij nemen dan contact met u op.

Oproep

Wilt u ons helpen om contact te houden met Oldenzalers die aan huis gekluisterd zijn? Gewoon eens bellen en vragen hoe het gaat? Of een kaartje door de bus doen? Meld u zich dan aan als maatje tijdens de Coronacrisis en laat van je horen!

Ook wanneer u zelf aan huis gebonden bent, kunt u contactpersoon zijn. Even aandacht voor elkaar is vaak 'een 'kleine moeite, groot plezier'!  Wilt u meedoen als maatje tijdens de Coronacrisis? Vul dan dit formulier in. Het Sociaal Team neemt dan contact met u op om de actie door te spreken.

Samen zijn we Oldenzaal!

 

Samen zijn we Oldenzaal