Oldenzaalse Vrijwilligersprijzen 2022

Feestelijke prijsuitreiking in De Bond

Maandag 28 november jl zijn tijdens een feestelijke avond in Stadstheater de Bond de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Er was muziek van Rick & Roll, Sinterklaas maakte zijn opwachting, er waren filmpjes van de genomineerden en met veel humor praatte het duo Debora en Daniëlla de avond aan elkaar. Wethouder Maaike Rödel overhandigde de prijzen en de felbegeerde bokaal.

De prijs voor Bijzondere Vrijwilliger 2022 ging naar Metin Tomakin voor zijn jarenlange inzet bij de Voedselbank. Metin, proficiat en dank voor je geweldige inzet! Vervolgens werd de Publieksprijs uitgereikt aan Jos Elbersen. Hij is vrijwilliger bij Vincentius, VV de Esch en torengids. Er was dit jaar meer dan 1.300 keer gestemd! Jos, gefeliciteerd en hopelijk kan Oldenzaal nog lang van je inzet genieten! En tot slot werd de bokaal uitgereikt aan Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2022 aan De Zonnebloem, afdeling Oldenzaal.

De Vrijwilligersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oldenzaal, de Impuls Vrijwilligerscentrale, Stadstheater De Bond en OnshelptOns.nl