Luisterend oor tijdens de Coronacrisis

luisterend oor nodig

Luisterend oor nodig?

Bent u door hSociaal Team Oldenzaalet corona virus aan huis gekluisterd en heeft u behoefte aan een luisterend oor, advies of informatie? Neem dan, op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur contact op met het Sociaal Team Oldenzaal: 0541 571414. Zij staan voor u klaar!

[foto: Sociaal Team Oldenzaal]

 

 

Sociaal Team Oldenzaal staat voor u klaar!

U kunt ook dit formulier invullen. Het Sociaal Team Oldenzaal geeft uw telefoonnummer dan door aan een Oldenzaalse vrijwilliger. Hij of zij belt u dan af en toe om te horen hoe het met u gaat. U kunt het altijd aangeven als u hiermee wilt stoppen of vaker/minder vaak gebeld wilt worden. Het gaat er om dat u zich er prettig bij voelt!

Tot slot de 'kleine lettertjes':

Door dit formulier in te sturen, geeft u toestemming aan Impuls om uw telefoonnummer door te geven aan een vrijwilliger die u opbelt om een praatje te maken.

De vrijwilliger is ingeschreven bij Impuls. U kunt bij vragen of problemen altijd contact met Impuls opnemen. Wanneer over een tijdje de situatie weer als vanouds is, zal de vrijwilliger het contact met u af sluiten. Wanneer u samen contact wilt houden kan dat natuurlijk, maar dit contact valt buiten de bemoeienis van Impuls.