Kerstboom versier wedstrijd

Doe je ook mee aan deze leuke wedstrijd?

Vorig jaar was het een groot succes! De ‘kerstboom versier wedstrijd’. En ook voor dit jaar daagt Oldenzaal Promotie groepen uit Oldenzaal uit. Welke klas, groep, vereniging of stichting versiert de mooiste kerstboom? Door de hele binnenstad komen kerstbomen te staan, welke versierd mogen worden. Er is een leuke groepsprijs te winnen!

Voor wie?
Een leuke groep die met veel inzet en creativiteit zelf versierselen maakt en dan de boom komt versieren. Fantastisch toch wanneer je door de stad loopt met de feestdagen en je eigen opgetuigde kerstboom kunt bewonderen. Wees creatief en doe iets geks.

  • Maak jij de mooiste? Geef je groep op vóór 24 november:
    Mail de groepsnaam of groepsnamen en met hoeveel mensen jullie meedoen naar info@oldenzaalpromotie.nl. Dan wordt er gezorgd dat er voldoende bomen zijn.
  • De kerstbomen (2,5 meter) kunnen worden opgetuigd op 9, 10 of 11 december tussen 09:00 - 17:00 uur. Zondag 12 december kiest de jury de winnaars.

Wat kun je winnen?
Ten eerste mooie publicatie! Er wordt een mooie foto gemaakt die naar alle kranten wordt gestuurd. …..én, het allerbelangrijkste, er zijn leuke prijzen te winnen! Die zijn voor het hele team of voor de gehele klas. Doe jij mee?