Formulierenservice tijdelijk in bibliotheek

Tijdelijk nieuwe locatie op donderdagmiddag

Formulierenservice is vanaf 30 juni tijdelijk op de donderdagmiddag te vinden bij de Bibliotheek Oldenzaal. Dit in verband met de verhuizing van Impuls van het Michgoriushuis naar de nieuwe locatie aan de Wilhelminastraat. Op vrijdagochtend zijn de vrijwilligers in het stadhuis om te helpen bij het invullen van allerhande formulieren.

Waar kan ik terecht?
Vanaf 30 juni kunt u op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur terecht bij de bibliotheek Oldenzaal, In den Vijfhoek 75. Op vrijdag bent u welkom van 10.00 tot 12.00 uur in het stadhuis, Ganzenmarkt 1. Hier is een tolk aanwezig. In de bouwvak is er geen formulierenservice.

Waarom een formulierenservice?
Om een voorziening aan te kunnen vragen, moet u vaak een formulier invullen. Dat is soms een hele klus. Ook het lezen van formele brieven is voor velen ingewikkeld. Op dit soort momenten kunt u de formulierenservice inschakelen. De mensen die u helpen, gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Welke formulieren komen in aanmerking?
U bent met alle formulieren uit het sociale domein welkom. Denk bijvoorbeeld aan aanvragen voor een bijstandsuitkering of langdurige zorg. Vergeet uw legitimatiebewijs en DigiD-code niet mee te nemen!

Advies en ondersteuning van de formulierenservice is gratis en verplicht tot niets. Formulierenservice Oldenzaal is een initiatief van de Gemeente Oldenzaal, Humanitas en Impuls.