‘Alleen, hoe dan verder’ start in oktober

Bijeenkomsten voor 60+-ers die het afgelopen jaar hun partner hebben verloren

In oktober start Impuls met bijeenkomsten voor mensen vanaf 60 jaar die het afgelopen jaar hun partner hebben verloren. Het thema is: ‘Alleen, hoe dan verder?

Het overlijden van een partner brengt veel verdriet met zich mee. Tijdens zes middagen wordt er met de deelnemers gesproken over deze moeilijke tijd. De bijeenkomsten worden geleid door Louis Harmelink, docent oude- reneducatie en Seniorencoach. De eerste drie bijeenkomsten staan in het teken van rouw en verlies. Herkenning en steun vinden bij elkaar is dan het doel. Tijdens de laatste drie bijeenkomsten is het gesprekonderwerp: ‘hoe pak je de draad weer op’. Wat geeft voldoening en waar krijg je energie van? Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden die Oldenzaal heeft op het gebied van (vrije) tijdsbesteding, vrijwilligerswerk en sociale activiteiten. Ook vragen over wonen, vormen van ondersteuning en zorg kunnen aan de orde komen. 

De eerste groepsbijeenkomst is op donderdag 7 oktober om 14.00 uur bij Impuls locatie Breedwijs, Helmichstraat 42b in Zuid Berghuizen. De kosten voor 6 bijeenkomsten bedragen Euro 25,-. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel dan gerust met Impuls, telefoonnummer 0541 571414. Mailen mag ook: info@impuls-oldenzaal.nl.