Steuntje in de rug

Sociaal Plein Oldenzaal

Heeft u hulp nodig? Of een vraag over wonen, geldzaken, uw gezin of vrijetijdsbesteding? Of wilt u gewoon eens een gesprek over zaken die u bezig houden? Dan kunt u iedere werkdag tussen 09:00 – 12:00 uur bellen of langskomen bij het spreekuur van het Sociaal Plein Oldenzaal.

In het Sociaal Plein vindt u ervaren en professionele medewerkers van verschillende Oldenzaalse organisaties* en medewerkers van de Gemeente Oldenzaal (het voormalig Maatschappelijk Plein). Zij proberen u te ondersteunen en verder te helpen. Zij bieden u, waar nodig, een steuntje in de rug. 

De medewerkers beschikken over verschillende kennis en ervaringen. Bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijk werk, WMO, buurtwerk, financiën en schulden, ondersteuning en begeleiding.De medewerkers werken nauw samen met elkaar en met andere hulpverleners uit Oldenzaal.

U kunt iedere werkdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur en op maandag van 17.00 en 19.00 uur binnenlopen bij het spreekuur in het stadhuis van Oldenzaal aan de Ganzenmarkt of bellen met: 0541 588 100. Mailen kan ook: contact@sociaalpleinoldenzaal.nl.

 

 

 

* In het Sociaal Plein Oldenzaal zitten medewerkers van het voormalige Maatschappelijk Plein en Sociaal Team Oldenzaal: Gemeente OldenzaalImpuls, Humanitas, SIZTwente, Wijkracht, de Zorgfederatie Oldenzaal, Zorggroep Sint Maarten en Carintreggeland.

Ondersteuning en zorg
Cliëntondersteuning