Corona

Door het coronavirus kun je een longontsteking krijgen. Vooral mensen die ouder zijn, niet zo gezond of een ziekte hebben, kunnen erg ziek worden. Op deze pagina leest meer over corona en de hulp die er in Oldenzaal te vinden is.

Thuisquarantaine

Thuisquarantaine

Bent u positief getest op corona? Dan gaat u voor 10 dagen in (thuis)quarantaine. Dit betekent dat u binnen blijft en geen bezoek ontvangt. Hiermee wordt verspreiding van het coronavirus voorkomen. Het kan erg lastig zijn om 10 dagen binnen te moeten blijven. Er is steun en hulp beschikbaar in...

Corona

Corona

Het coronavirus is een nieuw virus dat ernstige longontsteking kan veroorzaken. Gelukkig verloopt de ziekte bij de meeste mensen mild. Zij krijgen alleen griepachtige verschijnselen. Maar 2 van de 10 mensen met corona worden wel ernstig ziek. Dit zijn met name ouderen (mensen boven de 70 jaar)...

Samen zijn we Oldenzaal

Samen zijn we Oldenzaal, doet u mee?

Door de maatregelen rondom het Coronavirus zijn sommige inwoners van Oldenzaal aan huis gekluisterd. Sociale contacten vallen weg, een boodschap doen is lastig en eenzaamheid ligt op de loer. Omkijken naar elkaar, in deze moeilijke tijd, is heel belangrijk! 

U kunt altijd bellen met het ...

Vaccinatie

Vaccinatie

Iedereen wil terug naar de tijd dat er nog geen corona was. Maar voor het zover is, willen we kwetsbare mensen om ons heen beschermen en de druk op de zorg niet groter maken.

Oplossingen zijn:
- Vaak ...