Zomeractiviteiten voor mantelzorgers en senioren

Datum 
01 juli 2021 - 14:00 t/m 31 augustus 2021 - 21:30
Lokatie 
Impuls
Marktstraat 10
Oldenzaal
Kosten 
€10,00 per activiteit

De zomervakantie staat voor de deur! Veel mensen gaan dan op vakantie. Maar dit is voor senioren en mantelzorgers niet altijd mogelijk. Terwijl even ‘erop uit’ en een momentje van ontspanning heel fijn kan zijn. Daarom heeft Impuls een mooi programma samengesteld voor de zomervakantie. Speciaal voor senioren en mantelzorgers. De activiteiten zijn erop gericht om u ontspanning, gezelligheid of beweging te bieden.

Van 1 juli t/m 31 augustus worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld fiets- en wandeltochten, een wijnproeverij, een ritje met de Lutterzandexpress, een high tea, een jeu de boules middag en nog veel meer. Kijk voor het volledige overzicht op de website van Impuls.

Heeft u zin gekregen om mee te doen? Meld u zich dan gerust aan bij Impuls. Aanmelden voor een activiteit kan tot een week van tevoren (vol=vol). De kosten bedragen €10,- per persoon per activiteit. Het vertrekpunt van de activiteiten is Impuls, locatie Michgoriushuis, Marktstraat 10 in Oldenzaal, tenzij anders vermeld.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?
Neem dan contact op via telefoonnummer 0541 571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl.