Webinar 'NLP en samenwerken met vrijwilligers'

Webinar NLP en samenwerken met vrijwilligers
Datum 
28 januari 2021 - 10:30
Lokatie 
Online via ZOOM
Kosten 
Gratis

Voor vrijwilligers uit Oldenzaal, organiseren M-Pact en de Vrijwilligerscentrale een webinar 'NLP en samenwerken met vrijwilligers'. Zij willen met de webinars vrijwilligers inspireren, boeien en informeren. Met als doel dat vrijwilligers ook dit jaar weer prettig, gemotiveerd en veilig aan de slag kunnen gaan. 

Webinar
NLP staat voor Neuro linguïstisch Programmeren en is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. NLP wordt succesvol gebruikt in bijvoorbeeld het onderwijs en het bedrijfsleven, eingelijk overal waar samengewerkt wordt. Het is zeer geschikt om in te zetten bij het samenwerken met- en begeleiden van vrijwilligers. In elke organisatie, club of vereniging en elk (wijk/buurt)initiatief!

NLP gaat niet over de inhoud, maar over de structuur van communicatie. In deze online inspiratiesessie schetst Rozemarijn van Merksteijn in een notendop de mogelijkheden van het Neuro Linguistisch programmeren.

Deelnemen
Deelname aan de online webinar is kosteloos. De webinar duurt gemiddeld 1.5 uur en wordt via ZOOM aangeboden. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link op het opgegeven e-mailadres. Aanmelden kan via https://www.m-pact.nl/o/M-Pact-1/activiteiten/32377.