Webinar 'Interculturele communicatie' voor vrijwilligers

Webinar Interculturele communicatie' voor vrijwilligers
Datum 
17 februari 2021 - 10:30
Lokatie 
Online via ZOOM
Kosten 
Gratis

Voor vrijwilligers uit Oldenzaal, organiseren M-Pact en de Vrijwilligerscentrale een webinar 'Interculturele communicatie' voor vrijwilligers. Zij willen met de webinars vrijwilligers inspireren, boeien en informeren. Met als doel dat vrijwilligers ook dit jaar weer prettig, gemotiveerd en veilig aan de slag kunnen gaan. 

Webinar
In dit webinar kom je meer te weten over achtergronden van “niet-Nederlanders”, de invloed van ieders normen en waarden en hoe je zelf in je vrijwilligerswerk op een mooie manier kunt omgaan met cultuurverschillen. Muaffak Gülçay is trainer en adviseur op terrein van intercultureel management en maakt mensen graag en op geheel eigen, en soms humorvolle wijze bewust van het feit dat communicatie tussen verschillende culturen niet altijd gemakkelijk is maar wel een hele mooie uitdaging.

Dit webinar is voor vrijwilligersorganisaties, coördinatoren en vrijwilligers werkzaam in sport, kunst & cultuur, zorg, natuur, het maatschappelijke veld en/of alle lokale buurtinitiatieven.

Deelnemen
Deelname aan de online webinar is kosteloos. De webinar duurt gemiddeld 1.5 uur en wordt via ZOOM aangeboden. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link op het opgegeven e-mailadres. Aanmelden kan via https://www.m-pact.nl/o/M-Pact-1/activiteiten/32379.