Walk & Talk Koffiepauze

Walk & Talk Koffiepauze
Datum 
09 april 2021 - 10:00
Lokatie 
Online
Kosten 
Gratis

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je hoort inspirerende verhalen, krijgt praktische tips en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.  Deze week is het thema: LinkedIn. 

Wat doen we tijdens de bijeenkomsten? 
Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. Bij de Walk & Talk bijeenkomsten van de Bibliotheek krijg je praktische tips en hoor je een inspirerend verhaal over een vast thema, gerelateerd aan werk zoeken. Het delen van jouw praktijkervaringen met collega werkzoekenden en elkaar aanmoedigen om nieuwe kennis en vaardigheden over het zoeken naar werk te leren is waar deze netwerkbijeenkomst om draait. Iedere Walk & Talk wordt een week later vervolgd met een workshop over hetzelfde thema. 

Aanmelden
Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Er zijn 12 plekken beschikbaar en vol = vol! Om aan te melden kun je een mail sturen naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl.