Versterk Jezelf | een online event voor mensen met kanker

Datum 
12 juni 2021 - 10:00
Lokatie 
Online
Kosten 
Gratis voor lotgenoten en partners
  •  

ZindividU is een stichting, die zich richt op de kankerpatiënt en zijn⁄haar omgeving. Zij organiseren jaarlijks activiteiten voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Afgelopen jaar kon bijna geen van de activiteiten doorgang vinden door alle maatregelen rondom Corona. En juist als je deze diagnose hebt gekregen is het heel belangrijk je medelotgenoten te kunnen ontmoeten en ervaringen te kunnen delen. Om samen activiteiten te kunnen doen, die versterkend werken.

Versterk Jezelf is zo’n online event. Een event waar men ook fysiek aan de slag gaat en dat versterkend werkt voor iedereen, ziek en gezond. Je wordt meegenomen in de wereld van yoga, ademen en meditatie. Alle drie krachtige methodes om te ontspannen, te onthaasten, je krachtiger te voelen en beter in je vel te zitten. Regelmatig oefenen versterkt bovendien je immuunsysteem.

Lotgenoten en hun partners kunnen altijd kosteloos deelnemen. Omdat jezelf versterken als je ziek bent, je weer de kracht en energie geeft, regie te nemen over dat waar je nog wel invloed op hebt. Andere deelnemers zijn welkom tegen betaling. 

Meedoen met dit online event vol mooie krachtbronnen? Het is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren yoga-adem-meditatie beoefenaar. Het event vindt plaats op zaterdag 12 juni, van 10:00 tot 12:00 uur, online, in je eigen huiskamer.

Aanmelden kan via de website van Stichting Zindividu: www.zindividu.nl.
Je kunt ook een mail sturen naar fons@zindividu.nl of bellen met 06- 11887502.