Online Theater voorstelling Coco kan het!

Online theatervoorstelling Coco kan het!
Datum 
23 januari 2021 - 11:00
Kosten 
€ 10,00

Een vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink, poppenspeler bij o.a. Sesamstraat en de Boterhamshow!

Vandaag ga ik lekker vliegen! Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma. Dus ik kan het ook. Denk ik. Maar wat nou als ik het níet kan…?

Ja wat kan er allemaal gebeuren, boven in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt… Dat staat Coco allemaal te verzinnen, terwijl ze op de tak staat, klaar om voor het eerst te vliegen.

En wat Coco allemaal bedenkt, en of ze straks écht kan vliegen… Dat kun je allemaal zien in deze vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink, poppenspeler bij o.a. Sesamstraat en de Boterhamshow!

Coco kan het! is gebaseerd het gelijknamige Prentenboek van het jaar, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2021.

Informatie 
Leeftijd: 2+
De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten.

Aanmelden
Tot en met vrijdag 22 januari 16.00 uur kun je hier een kaartje kopen voor de voorstelling. Je ontvangt de link op vrijdag 22 januari via je e-mail.