Online JobOn Droombaanspel

Online JobOn Droombaanspel
Datum 
23 april 2021 - 10:00
Lokatie 
Online Oldenzaal
Kosten 
Gratis

Ontdek wat jouw droombaan is en krijg inzicht in waar je blij van wordt. Ontmoet andere werkzoekenden en deel je ervaringen tijdens een online netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan je aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. 

Ga tijdens het droombaanspel samen op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? We gebruiken de kennis van de groep en gaan samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

Na de plenaire opening ga je in een groep van 3, 4 of 5 personen het droombaanspel spelen. Het spel bestaat uit 6 stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn of actief een baan zoeken. Speel je mee? 

Aanmelden
Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. Er zijn 12 plekken beschikbaar en vol = vol! Om aan te melden kun je een mail sturen naar p.bonekamp@bibliotheekhengelo.nl.

JobOn
Deze workshop is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven we inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.