MantelzorgCafé

Datum 
27 september 2021 - 13:30
Lokatie 
Boerderij Stakenboer
Burgemeester Wallerstraat 115
Oldenzaal
Kosten 
Gratis

Voor iedereen die met zorg te maken heeft opent het MantelzorgCafé weer haar deuren. U bent op 27 september van harte welkom!

Het mantelzorgcafé is een plek om als mantelzorger andere mantelzorgers te ontmoeten, informatie te verkrijgen en ervaringen te delen met andere mantelzorgers. Op 27 september beginnen we het café feestelijk met koffie en gebak. Anky Loohuis geeft uitleg over cognitieve fitness en als u wilt mag u meedoen. We sluiten af met een spetterend optreden van dansgroep Lez Dance!

Het mantelzorgcafé wordt georganiseerd bij Boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115 in Zuid-Berghuizen. U bent van harte welkom van 13.30 tot ca. 15.00 uur bij Boerderij Stakenboer. Uiteraard is degene die u verzorgt ook van welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Het is vrije inloop maar voor de organisatie is het fijn als u zich even aanmeldt: tel. 0541-571414 of per mail via info@impuls-oldenzaal.nl.

Voor meer informatie over het MantelzorgCafé of een gesprek met een mantelzorgconsulent, kunt u contact opnemen met Impuls via telefoonnummer 0541- 571414.