DINOSAURUS!?

Datum 
10 juli 2021 - 10:00 t/m 05 september 2021 - 17:00
Lokatie 
Museum Natura Docet
Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp
Kosten 
Vanaf €3,50. Kijk voor alle prijzen op de website

Eindelijk is het zo ver! De dino’s zijn na 30 jaar terug in Denekamp. Deze zomer ontdek je bij Museum Natura Docet alles over echte Europese dinosauriërs. Het hele museum en landschapstuin staan in het teken van deze bijzondere wezens, groot en klein. Een feest voor het hele gezin en voor de kenners! Want wat valt er nog ontzettend veel te ontdekken over de dino’s. En wist je dat ze ons veel kunnen leren over onze eigen toekomst op het gebied van ecosystemen, klimaatverandering en biodiversiteit?

Kijk mee hoe fossielen worden geprepareerd in het spiksplinternieuwe lab, ontmoet levensechte én levende dino’s tijdens een speurtocht in de landschapstuin, graaf je eigen dino op, ontdek de gave theatershow van Hydra en vertrek met het hele gezin uit het museum als ware dinokenners! In de maar liefst 12 zalen van het museum vind je van alles over dinosauriërs. Van dino-dummies tot volleerd paleontologen, voor iedereen valt er iets te leren. Want dino’s vertellen ons niet alleen iets over TOEN, maar ook van alles over NU en onze TOEKOMST. Kom gevaarlijk dichtbij de meest bijzondere en zeldzame dinobotten die alleen deze zomer bij Museum Natura Docet te zien zijn. 

Plan je bezoek
De tentoonstelling is te zien van zaterdag 10 juli t/m 5 september 2021. Elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het is handig om goed voorbereid op weg te gaan! Kijk daarom voor meer informatie en reserveren (alleen online) op: https://dino.naturadocet.nl