Coaching voor particulieren

Coaching voor particulieren
Datum 
21 juni 2019 - 10:00
Lokatie 
Bibliotheek Oldenzaal
Ganzenmarkt 11
7571 CD Oldenzaal

Zonder werkkring of buiten de werkkring kun je met (grote) vragen of problemen rondlopen. Toekomstplannen die in duigen vallen, (ernstig) ziek worden, je baan verliezen. Je partner die plotseling overlijdt.Hoe ga je daar dan mee om? Vanaf 22 februari biedt de Bibliotheek Oldenzaal een spreekuur ‘Coaching voor particulieren’.

Een ‘levenscoach’ kijkt met een gezonde afstand mee naar jou en jouw uitdaging. Omdat je er zelf midden in zit verlies je soms het overzicht. Een coach kun je zien als een stel extra ogen en oren. De coach kan met haar professionele achtergrond en eigen levenservaring helpen het eigen pad weer terug te vinden.


Nieuwsgierig? Een brug te ver, maar toch meer weten? Maak kennis met ervaringsgericht coach Yvonne Meyer. Zij is vanaf februari elke maand te vinden in de Bibliotheek. In een – gratis en vrijblijvend – gesprek van 20 minuten, kunt u met haar kennis maken en/of haar een vraag voorleggen. Iedereen en elke vraag is welkom. De data voor komend half jaar: 22 februari,  29 maart, 26 april, 24 mei, 21 juni, van 10:00-11:30 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van de bibliotheek Oldenzaal.