Alzheimer Café

Datum 
24 november 2022 - 19:00
Lokatie 
Willemien
Wilhelminastraat 5
7571 CE Oldenzaal
Kosten 
gratis

Het Alzheimer Café Oldenzaal is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de ziekte van Alzheimer. U ontmoet lotgenoten, er is informatie en maandelijks een wisselend thema. Het Alzheimer Café is gratis te bezoeken in sociaal cultureel centrum Willemien aan de Wilhelminastraat 5.

De eerstvolgende keer is op donderdag 24 november van 19.00-21.00 uur. Het Thema is 'In bescherming'. Carla Boerrigter (mentor) en Esther Gervink (bewindvoerder) van de organisatie ‘Profez’ zijn de gastsprekers van deze avond. Zij zullen ons vertellen welke verschillende beschermingsmaatregelen ingezet kunnen worden wanneer een persoon niet (meer) in staat is om zijn of haar eigen welzijn te behartigen. Denk hierbij aan het bieden van ondersteuning middels budgetbeheer,- en coaching of het wettelijk inregelen van mentorschap,- en bewindvoering.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom bij Willemien aan de Wilhelminastraat 5. Het programma begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren, met een pauze van een half uur. De toegang is gratis. Na afloop is er, onder het genot van een drankje, ruim gelegenheid om na te praten.